Івано-Франківськ

У Тернополі критична ситуація з напругою, у багатоповерхівках вимкнули ліфти

У Тернопільських багатоповерхівках не працюватимуть ліфти.
son3zzkzhtrcecbtazv3 scaled e1665426045507

Фото ілюстративне

У Тернополі не працюватиме вуличне освітлення в темну пору.

Про це повідомив на своїй сторінці міський голова Тернополя Сергій Надал, пише ПІК.

“У зв’язку з критичною ситуацією з напругою в електромережі Тернополя вуличне освітлення в темну пору буде вимкнено. Вибачте за незручності. Якщо у наступні дні напруга в електромережі буде вища, вуличне освітлення увімкнемо.Звертаюсь до тернопільських водіїв і пішоходів. Зовнішнє освітлення в темну пору вимкнене. Будьте максимально уважні. Водії – не перевищуйте швидкість. Пішоходи – переходьте вулицю виключно на пішохідному переході. Переконайтесь, що поруч немає автомобіля. Водії можуть вас не помітити. Закликаю тернопільських підприємців вимкнути рекламні вивіски, вітрини та сітілайти. Це тимчасові вимушені міри. Дякую за розуміння”, – каже міський голова.

Він також додав, що умісті не буде гарячого водопостачання та не працюватимуть ліфти, оскільки через низьку напругу не можна здійснити запуск технологічного обладнання.

Міський голова Тернополя Сергій Надал повідомив, що в Тернополі критично низька напруга в електромережі.

“Через це можуть погоріти електроприлади. Враховуючи ситуацію та можливі віяльні відключення закликаю вас: не використовувати потужні електричні прилади; вимикайте з розеток електроприлади, якщо не користуєтеся ними. Можливий перепад напруги. У зв’язку з тим, що потужні електромотори можуть згоріти, ми відключаємо ліфти у всіх багатоповерхівках Тернополя. Це вимушена міра. Як тільки напруга в електромережі стабілізується, ліфти знову працюватимуть”, – повідомив у Телеграмі міський голова.

Переглядайте на ПІК:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено