Івано-Франківськ

236 день війни в Україні: залишається загроза ракетних ударів з території Білорусі

Протягом минулої доби противник завдав 2 ракетні та 26 авіаційних ударів, здійснив понад 80 обстрілів з РСЗВ по території України.
236 день війни в Україні: залишається загроза ракетних ударів з території Білорусі

Фото ілюстративне.

Розпочався 236 день війни в Україні й ми мужньо продовжуємо протистояти російській навалі. За інформацією Генштабу Збройних Сил України, зберігається загроза ракетних та авіаударів, а також застосування ударних БпЛА “Shahed-136” з території Республіки Білорусь, пише ПІК.

Головне зі зведення:

  • Ударів противника 16 жовтня зазнали райони більш як 20 населених пунктів. Зокрема, Білопілля на Сумщині, Слов’янськ, Павлівка та Новосілка Донецької області, Марганець Дніпропетровської області, Правдине та Білогірка Херсонської області.
  • Ворог атакував Миколаїв п’ятнадцятьма дронами-камікадзе, одинадцять з них наші захисники збили.
  • У Станиці Луганській Луганської області російські загарбники працівників комунальних служб примусово поставили на військовий облік за російським законодавством та провели так званий медогляд. За його результатами всі виявилися придатними до військової служби.
  • За минулу добу ЗСУ відбили атаки окупантів в районах населених пунктів Торське, Спірне, Соледар, Бахмут, Майорськ, Водяне, Красногорівка, Мар’їнка та Новомихайлівка Донецької області.
  • Українська авіація за попередню добу завдала понад 30 ударів. Підтверджено ураження 25 районів зосередження озброєння та військової техніки, а також шести позицій зенітних ракетних комплексів противника. Також наші підрозділи протиповітряної оборони збили 15 ворожих БпЛА.
  • За попередні дні, в результаті точних ударів наших воїнів, ворог зазнав наступних втрат в районах населених пунктів Запорізької області: Молочанськ – до 40 поранених, Кам’янка-Дніпровська – 5 одиниць озброєння і військової техніки та близько 25 поранених, Енергодар – до 20 поранених, Оріхів та Гуляйполе – до 5 одиниць озброєння і військової техніки та до 50 поранених, Пологи – близько 7 одиниць військової техніки та до 30 поранених. Інформація уточнюється.

Віримо в ЗСУ! Слава Україні! З нами Бог!

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено