Івано-Франківськ

І це не сік: у Франківську у мешканців ЖК “Паркове містечко” ввечері тече “жовта” вода (ФОТО)

Люди скаржаться на неякісну воду, яка тече у їх квартирах від забудовника МЖК Експрес-24.

У Франківську у районі “Паркового містечка” вчора ввечері, 17 жовтня текла “жовта вода” з неприємним запахом. Про це й Фейсбук-спільноті “Комуналка ІФ” написала Тетяна Кукурудз, пише ПІК.

“Ось така якість води повинна бути?! Запах також жахливий( Така вода тече цілий вечір у мешканців ЖК “Паркове Містечко” – Івано-Франківськ по вул. Національної Гвардії . Від 18:00 год. ніхто не вирішив проблеми з водою! Чекаю на пояснення та вирішення даної ситуації!”, – зазначила вона і додала відповідні фото.

І це не сік: у Франківську у мешканців ЖК "Паркове містечко" ввечері тече "жовта" вода (ФОТО)

І це не сік: у Франківську у мешканців ЖК "Паркове містечко" ввечері тече "жовта" вода (ФОТО)

Користувачі соцмережі висловили свої думки щодо цієї проблеми:

“У “Парковому містечку” води або зовсім немає або такої якості”.

“Якщо хтось бажає придбати квартиру в парковому,то будьте зразу готові запастися бутлями води,оскільки тут на верхніх поверхах після 8 год – це взагалі розкіш,а в будні дні її дуже часто просто нема. Але сьогодні нас “порадували” ще більше – на тобі Боже,що мені не гоже,якось так”.

“Це просто якийсь жах! Роками шукаємо крайнього з тією водою. То тиску на верхніх поверхах нема щовечора, неможливо помитись, то тече ось така бруднюща і смердить каналізацією. І головне ніхто не бере на себе відповідальність пояснити ситуацію. Станіславів Комфорт каже, що то забудовник МЖК Експрес-24 не надав відповідного обладнання, а ті, що тут ні до чого, будинки здані!!! А містечко ж розбудовується, з‘являються нові жителі. Певно їм цікаво, що їх чекає?!”.

Читайте також у ПІК:
Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено