Івано-Франківськ

На Львівщині 8-річний волонтер збирає кошти для ЗСУ

Юрій Напора – восьмирічний львів’янин, якому вдалось зібрати вже кошти на дрони, автомобілі, прилади нічного бачення та інше спорядження для

7a3f1fe 8

8-річний львів’янин Юра Напора влітку почав співати на вулицях, щоб збирати гроші для Збройних сил України. Він продовжує співати й попри початок навчального року.

Хлопчику вже вдалось зібрати понад мільйон гривень, повідомили у Львівській обласній військовій адміністрації.

Хлопець разом з батьком вже провели понад 40 виступів на Львівщині. 

“Юра каже в один прекрасний день – треба йти. Ми вирішили заїхати в Мостиська, де нас ніхто не знав. Ну так, щоб не було соромно в разі фіаско”, – зазначає тато волонтера Назар. 

8-річний волонтер під акомпанемент тата виконує українські повстанські пісні, ліричні, військові тощо.

Найбільше Юрій цінує подаровані військовими шеврони. Для репертуару обирає пісні, які беруть українців за душу – патріотичні, повстанські, ліричні пісні про героїзм і трагізм українського народу. 

“Я не втомився. Я люблю це. Я хочу цього. І випрошую тата кожного разу кудись йти чи їхати співати, щоб допомагати нашим Збройним силам”, – наголошує юний волонтер. 

Юрчик є наймолодшим волонтером молодіжної духовно-патріотичної організації «Апостольська Чота», що діє у Городку. Саме за посередництвом цієї організації хлопець допомагає нашим воїнам. Завдяки ньому на фронт відправилося вже чимало амуніції та автомобілів. 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено