Івано-Франківськ

На міському озері у Долині надзвичайники врятували трьох людей

Троє людей вирішили сфотографуватися на плаваючому будиночку, що був прив’язаний до пірсу, але згодом будиночок почав відпливати від берега.

IMG 20221023 191654 scaled

Сьогодні, о 16:07 до рятувальників міста Долина зателефонував перехожий та повідомив, що на міському озері в місті Долина Калуського району, на відстані орієнтовно сімдесят метрів від берега на плавучому будинку для лебедів плавають троє людей.

Про це повідомляє Головне управління ДСНС України в Івано-Франківській області, пише ПІК.

“До місця події одразу було направлено рятувальників, які за допомогою човна дісталися до потерпілих та доставили їх у задовільному стані на берег”, – йдеться у повідомленні.

Як пізніше з’ясувалося, двоє 15-річних підлітків та їх повнолітній друг, вирішили сфотографуватися на плаваючому будиночку, що був прив’язаний до пірсу, але згодом будиночок почав відпливати від берега і троє людей опинилися посередині озера.

“Всі врятовані у задовільному стані, допомоги медиків не потребували. Хлопці подякували рятувальникам за допомогу та пообіцяли, що більше ніколи не будуть ризикувати життям заради фото”, – додають у ДСНС.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено