Івано-Франківськ

ЗСУ на півдні знищили два склади з російськими боєприпасами

Обстановка на південнобузькому операційному районі стабільно напружена, але контрольована.
247101 2 new 960x380 0 scaled

фото ілюстративне

30 жовтня Збройні сили України  знищили два склади з російськими боєприпасами у  Миколаївській області та на Херсонщині.

Про це повідомили в оперативному командуванні «Південь», передає ПІК.

“Ракетно-артилерійськими підрозділами Сил оборони півдня виконано 156 вогневих завдань. Підтверджені втрати ворога наразі складають 27  рашистів, танк, 2  міномети, самохідна крупнокаліберна гаубиця «Акація», двадцяти трьох міліметрова зенітна установка та 5 одиниць авто-бронетехніки. В Баштанському і Бериславському районах знищено 2 склади з ворожими боєприпасами”, – йдеться у повдіомленні.

Згідно з даними командування, на тимчасово окупованих територіях Херсонської області росіяни створюються умови, непридатні для проживання місцевого цивільного населення.

Окупаційна влада відключає електрику й воду, доступ до мережі Інтернет, лякає нанесенням ракетних ударів з боку Збройних Сил України, агітує за термінову евакуацію.

Самі ж окупанти першочергово вивозять медзаклади з персоналом і оперативні служби. Від місцевих підприємців вимагають терміново реалізувати продовольчі товари, закривають крамниці і ринки.

Водночас, підрозділи окупаційних військ розпочали підготовку до відведення артилерійського озброєння з правобережної частини Херсонської області, з подальшим можливим перекиданням на інші напрямки.

Корабельне угруповання ворожих сил в Чорному морі налічує 8 кораблів, маневрує під прикриттям кримського узбережжя. Напоготові до застосування 2 надводних ракетоносії з 16-ма «Калібрами».

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено