Івано-Франківськ

251 день війни: окупанти виганяють людей з будинків на Херсонщині, а територію навколо мінують

На місцевих жителів тиснуть і силоміць заставляють виселятися.

image 6 scaled

На Херсонщині, у Каховці людей, які проживають в помешканнях вздовж берега Дніпра силоміць виселяють з осель. Навколо цивільного житла російські загарбники обладнують інженерні укріплення та мінно-вибухові загородження. Про це вранці, 1 листопада повідомляє Генеральний штаб Збройних Сил України, пише ПІК.

“А у Новочорномор’ї Скадовського району рашисти психологічно та фізично тиснуть на мирних жителів. Їх виганяють з власних помешкань. Вивільнені таким чином оселі плануються під заселення окупантами”, – йдеться у повідомленні.

До слова, за інформацією Генштабу, протягом минулої доби, 31 жовтня противник завдав 60 ракетних та 15 авіаційних ударів, здійснив понад 45 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по території нашої держави.

Ударів ворога зазнали райони понад 50 населених пунктів, зокрема: Соледар, Вугледар, Яковлівка, Веселе Донецької області.

ЗСУ завдали по окупантах 14 ударів. На різних напрямках наші підрозділи протиповітряної оборони збили 4 гелікоптери, 2 БпЛА та 45 ворожих крилатих ракет. Воїни ракетних військ і артилерії за минулу добу уразили 2 пункти управління, 3 райони зосередження живої сили, озброєння і військової техніки та інші важливі військові об’єкти російських окупантів.

Читайте також у ПІК:
Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено