Івано-Франківськ

Кабмін задовольнив заяву очільника “Нафтогазу” Вітренка про звільнення

Сам Вітренко поки не коментував інформацію про відставку.

photo 2022 11 01 15 42 31 scaled

Кабінет Міністрів України своїм рішенням від 01 листопада 2022 року задовольнив заяву голови правління НАК «Нафтогаз України» Юрія Вітренка про звільнення.

“Юрій Вітренко продовжить обіймати посаду очільника національної компанії до 03 листопада 2022 року включно. Більш детальна комунікація з цього питання буде здійснена в останній день роботи Юрія Вітренка на посаді голови правління Нафтогазу“, – йдеться у повідомленні на сайті компанії.

“Економічна правда” з посиланням на співрозмовників в парламенті та “Нафтогазі” також повідомляє, що Вітренко написав заяву про відставку, а його місце має зайняти голова Мінрегіону Олексій Чернишов.

Зазначається, що за процедурою, Вітренка мала б звільнити Наглядова рада “Нафтогазу”, однак за її відсутності це зробив Кабінет міністрів.

“Щоб уряд міг призначити Чернишова новим керівником НАКу, спочатку з посади міністра його має звільнити парламент. Тому не виключений варіант, що замість Вітренка на певний час призначать в.о., а вже згодом Чернишов стане повноцінним головою компанії“, – цитує видання співрозмовника.

Читайте також на ПІК: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено