Івано-Франківськ

“Нафтогаз” замість “Газзбуту”: жителям Прикарпаття змінили постачальника газу (ВІДЕО)

З 1 травня 26 газорозподільчих компаній групи Фірташа перейшли до НАК "Нафтогаз України". Серед них і "Івано-Франківськгаз збут".

"Нафтогаз" замість "Газзбуту": жителям Прикарпаття змінили постачальника газу (ВІДЕО)

“Нафтогаз” замість “Газзбуту”: люди вже за травень мали оплачувати за газ компанії “Нафтогаз України”. Журналісти ПІК розпитали у прикарпатців, чи знають вони про перехід до нового постачальника та як оплачують за газ?

Більше дивіться у відео:

Додамо, що мешканці Франківщини дізналися про такі газові зміни лише у червні. Тож багато споживачів оплатили за газ колишньому постачальнику. Тепер людям, щоб повернути свої кошти, треба йти до газових відділень, писати заяву, додавати копію паспорта і квитанцію про помилкову оплату. Та як за швидко повернуть кошти, невідомо.

У компанії “Нафтогаз України”, яка фактично стала монополією на газовому ринку зауважують, що попередній постачальник не мав виставляти рахунки за травень місяць. Натомість у “Івано-Франківськгаз збуті” кажуть, що самі дізналися про перехід 8 червня.

А тепер через ці непорозуміння клопіт мають жителі області… У “Нафтогаз України” запевняють, що ціна на газ для населення не зміниться.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено