Івано-Франківськ

“Івано-Франківськгаззбут” не обслуговуватиме мешканців Прикарпаття

Деталі про зміну газопостачальника розповів директор ТОВ «Івано-Франківськгаззбут» Юрій Пилипів – «з 1 травня усіх споживачів автоматично підключили до “Нафтогазу”.

20211011123105 scaled

Тепер ціна за газ становить 7,96 грн/куб. м без транспортування. Відповідний наказ Кабінету Міністрів України вийшов 6 червня 2022 року. Тому вже за травень платити за “блакитне паливо” клієнтам потрібно на рахунки “Нафтогазу”».

Про це повідомили у Городенківській міськраді, пише ПІК.

Оновлені рахунки від нового газопостачальника прийдуть кожному споживачу автоматично, онлайн та у поштову скриньку за місцем проживання. Також інформацію можна отримати зайшовши в особистий кабінет за посиланням на my.gas.ua (номер особового рахунку можна отримати в чатботі або у контакт-центрі);

Як повернути кошти, якщо ви заплатили за газ за травень в “Івано-Франківськгаззбут”

Потрібно написати заяву для повернення коштів у Центрі обслуговування клієнтів АТ «Івано-ФранківськГаз» м. Городенка вул. Богдана Хмельницького 45.

До заяви необхідно додати:

  • Копію квитанції про оплату;
  • Копію паспорта та ІПН
  • Виписку з реквізитами вашого карткового рахунку;

Скан-копії зазначених документів можна надіслати на ім’я директора ТОВ на поштову або електронну адресу “Івано-Франківськгазбуту”

contact@ifgaszbut.com.ua

76010,м.Івано-Франківськ,вул.Ленкавського 20

“Після отримання заяви ТОВ “Івано-Франківськгаззбут” проведе звірку розрахунків і при наявності переплати, сума переплати буде повернута на рахунок вказаний споживачем”, – йдеться у повідомленні.

Для споживачів, які не мають банківського рахунку і оплачували за газ у поштовому відділені, ТОВ “Івано-Франківськгаззбут” веде переговори з Укрпоштою щодо можливості повернення суми переплати готівкою через Укрпошту. При появі такої можливості споживачів проінформують додатково.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено