Івано-Франківськ

Війна і комуналка: чи зростуть тарифи на наступний опалювальний сезон (ВІДЕО)

Через російське вторгнення - це буде найскладніша зима за всі роки незалежності.

На наступний опалювальний сезон тарифи на комунальні послуги не мають змінитися. Про це у своєму відеозверненні, 7 червня повідомив президент України Володимир Зеленський, інформує ПІК.

“Що б не планували собі окупанти, ми маємо готуватись до наступної зими – в нашій державі, на своїй землі, для всіх наших громадян. Хочу окремо підкреслити, що поставив Уряду дуже конкретне завдання – зробити все, щоб тарифи на газ і електрику, і в наступному опалювальному сезоні не змінилися. Людям і так складно, бо війна”, – сказав президент.

У свою чергу, Уряд створює штаб, який буде щоденно займатися підготовкою до опалювального сезону. Очолить його міністр громад і території Олексій Чернишов.

“Нашими спеціалістами вже зроблені перші розрахунки аби зрозуміти, скільки нам потрібно газу та вугілля, а також, які ремонті роботи необхідно провести”, – повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль.

За його словами, як тільки ми завершили минулий опалювальний сезон з 9 млрд кубів у наших газосховищах, то одразу почали закачування блакитного палива і станом на 1 червня у наших підземних газосховищах зберігається вже 10 млдр кубічних метрів газу.

Детальніше про це, дивіться у відео:

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено