Івано-Франківськ

На Прикарпатті з’явиться реабілітаційний центр для бійців – його облаштовує мати загиблого льотчика

На цю справу жінка віддала гроші, що отримала як компенсацію після загибелі сина.

9c6224efb56b2b3cbe84fe3fcd2b613b scaled e1667306470330

На Прикарпатті мати Героя України, льотчика-винищувача Степана Тарабалки, взялася облаштовувати оздоровчий центр для тих, хто пройшов пекло фронту, та їхніх рідних.

Жінка згуртувала біля себе небайдужих людей, які разом прибирають, ремонтують, фарбують і допомагають із створенням центру, передає ПІК.

“Хочеться цим хлопцям приділити увагу, як своїй рідній дитині, і мені, може, треба десь буде, як і хлопцям. Можливо, у кожному молодшому ровеснику буду бачити сина, треба таке спілкування і такі зустрічі – сімейні, затишні, бо надто важко”, – каже мама Героя України

Її син – Степан Тарабалка – Героєм України – став посмертно. Льотчик-винищувач загинув 13 березня у бою з рашистами в районі Житомира. Бригада, де служив Степан, і була тим самим “Привидом Києва”, що днями і ночами давала відсіч ворогові у небі.

Оговтатися від втрати мати досі не може, але робота над оздоровчим центром стала для неї порятунком. Частину коштів, які мати отримала як компенсацію після загибелі сина, вона вклала у реконструкцію старої будівлі.

Нині волонтери облаштовують лише перший поверх, де працюватиме масажист, а в одному із залів поставлять тренажери для фізичної реабілітації поранених.

Детальніше в сюжеті ТСН:

 Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено