Івано-Франківськ

На одному з пропускних пунктів Львівщини встановили мобільні пункти обігріву: яка причина

На україно-польському кордоні відбулися міжнародні навчання щодо надання допомоги громадянам, які прямують в країни ЄС.

314380051 457789866446553 2597325588793180311 n scaled

Сьогодні, 8 листопада, в пункті пропуску державного кордону «Краківець», що на Львівщині, у рамках навчань встановили мобільні пункти обігріву.

Про це інформує Головне управління ДСНС, пише ПІК.

У навчаннях взяли участь представники ДСНС та інших підрозділів системи МВС України – Нацполіції  і Держприкордонслужби, а також Львівської ОВА, Державної пожежної служби Республіки Польща, міжнародних гуманітарних і громадських організацій.

“На місці організували роботу міжвідомчого координаційного штабу, відпрацювали взаємодію з польськими колегами щодо надання допомоги громадянам, які тимчасово перебувають у пунктах пропуску держкордону. Узгоджено алгоритм спільних дій місцевих органів влади та органів системи МВС”, – йдеться у повідомленні.

Відтак, за необхідності розгортання мобільних пунктів, всі потребуючі зможуть там перепочити, поїсти, випити теплого чаю, отримати теплі речі й засоби гігієни.

У разі потреби там також надаватимуть медичну та психологічну допомогу. Крім цього, у мобільних осередках облаштована дитяча ігрова зона та простір для матерів із дітьми.

«ДСНС готове в будь-який момент розгорнути мобільні пункти обігріву, щоб забезпечити комфортне перебування в пунктах пропуску громадян», – зазначив начальник Головного Управління ДСНС України у Львівській області Юрій Кагітін.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено