Івано-Франківськ

Уряд скасував податки на імпорт генераторів, трансформаторів та обігрівачів

Це допоможе пройти зимовий період.

151317 scaled

Кабмін ухвалив важливе рішення, яке допоможе пройти зимовий період – імпорт товарів, які необхідні під час опалювального сезону, буде звільнений від сплати ПДВ та ввізного мита.

Уряд скасовує податки на імпорт: газогенераторів, електричних двигунів та генератори, електрогенераторних установок та обертових електричних перетворювачів, трансформаторів, електричних акумуляторів, електричних водонагрівачів та обігрівачів, а також інших товари для енергетики та забезпечення тепла, про це повідомив прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.

Як зазначив у своєму вечірньому виступі  Президент України Володимир Зеленський:

 «Це має спростити та здешевити постачання в Україну генераторів, акумуляторів, трансформаторів та іншої подібної техніки для енерго і теплозабезпечення».

Також Зеленський наголосив, що в Україні наразі накопичується достатньо обсягів газу і вугілля, щоб забезпечувати українців.

«Перетворити зиму на зброю – план держави-терориста проти нашої держави, як і проти всієї Європи. Але ми робимо все, щоб цей російський план зазнав провалу, як і різні попередні», – наголосив він.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

 

 

 

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено