Івано-Франківськ

Ворог наступає на Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках – Генштаб

Триває 260 доба героїчного протистояння України проти російської агресії. І ми обов'язково вистоїмо!

Ворог наступає на Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках - Генштаб

Ворог протягом дня, 10 листопада завдав ударів по населених пунктах Донецької, Луганської, Дніпропетровської та Запорізької областей. Про це повідомляє Генштаб Збройних Сил України, пише ПІК.

Головне зі зведення:

  • Протягом минулої доби, на напрямку Петропавлівка-Новорайськ ЗСУ просунулись на 7 кілометрів та взяли під контроль 6 населених пунктів. Схожа ситуація і на напрямку Первомайське-Херсон, де наші війська теж взяли під контроль 6 населених пунктів.
  • Противник продовжує обладнання оборонних рубежів на лівому березі річки Дніпро. Водночас, веде наступальні дії на Бахмутському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках.
  • Окупаційні війська нарощують фортифікаційне обладнання позицій на тимчасово зайнятій території Запорізької області. Для пришвидшення темпів виконання інженерних робіт окупанти намагаються долучити місцевих жителів.
  • Триває підготовка мобілізованих у військових навчальних закладах на території РФ. Так, за наявною інформацією, очікується відправка чергової партії мобілізованих у другій декаді листопада зі Смоленська.
  • Авіація Сил оборони України протягом поточної доби завдала по ворогу 8 ударів. Під ураження потрапили 7 районів зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, а також позиція засобів протиповітряної оборони противника.
  • Воїни ракетних військ і артилерії за добу уразили пункт управління, 8 районів зосередження живої сили, озброєння і військової техніки, 2 склади боєприпасів, 5 засобів протиповітряної оборони та інші важливі військові об’єкти російських окупантів.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено