Івано-Франківськ

Cадовий повідомив, коли у Львові стартує опалювальний сезон для населення

Станом на сьогодні будинки готові до отримання тепла, акти готовності підписані, водою системи заповнені.

img9765 e62fdd57 scaled

З понеділка, 14 листопада, у Львові стартує опалювальний сезон для населення. Відповідне розпорядження «Про початок опалювального сезону 2022-2023 років» підписав міський голова Львова Андрій Садовий.

Як розповіла заступниця мера з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк, технічно будинки і об’єкти теплопостачання готові до подачі опалення.

«Ми провели усі необхідні роботи на інженерних мережах внутрішньобудинкової системи. Відзначу, що завдання «Львівтеплоенерго» і «Залізничнетеплоенерго» – це подати тепло до будинків. Натомість мешканці, які є власниками будинків, самі вирішують чи брати це тепло», – розповіла Ірина Маруняк.

Як нагадують тепловики, якщо опалювальний сезон розпочався, а у будинку немає тепла, то необхідно, найперше, звернутися за інформацією про його відсутність до балансоутримувача.

«Якщо у якомусь будинку тепла нема, то мешканці, в першу чергу, повинні звернутися до балансоутримувача і з’ясувати причину відсутності. Також, якщо в одній кімнаті батарея гріє, а в іншій ні – теж потрібно звертатися до балансоутримувача, адже тепло до будинку від міста подається. За проблеми у внутрішньобудинковій системі опалення відповідає балансоутримувач», – пояснюють тепловики.

Читайте також на ПІК: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено