Івано-Франківськ

Стало відомо, чи буде у Львові цього року новорічна ялинка

У міській раді поки ще не вирішили.

Стало відомо, чи буде у Львові цього року новорічна ялинка

У Львові зараз ще не має точної інформації, чи буде цього року головна ялинка. У пресслужбі міської ради повідомили, що незабаром вирішать чи встановлюватимуть традиційну новорічну ялинку у центрі міста, пише ПІК.

Додамо, щороку новорічно-різдвяну ялинку у Львові урочисто відкривали у грудні, напередодні свят.  Крім ялинки, на площі біля театру опери та балету працював Різдвяний ярмарок.

Цьогоріч львівських підприємців та виробників запросили до участі у Різдвяному ярмарку, який відбудеться у Варшаві. Наразі також невідомо, чи працюватиме щорічний Різдвяний ярмарок у місті.

До слова, у вже відомо, що новорічну ялинку не будуть встановлювати у Івано-Франківську. За словами мера Руслана Марцінківа, планують встановити лише “Ялинку Перемоги” з дитячих малюнків. 

Кияни виступили проти встановлення новорічної ялинки цього року. Відповідна петиція з’явилася на сайті міської ради. Видiлeнi нa ялинкy кoшти пропонують витрaтити нa дoпoмoгy Збрoйним cилaм Укрaїни чи внyтрiшнiм пeрeceлeнцям.

Водночас міський голова Києва Віталій Кличко заявив, що у столиці, попри війну, розглядають встановлення ялинки. Дизайн ялинки затвердила художня рада КМДА, а до кінця тижня очікується рішення мера Віталія Кличка.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено