Івано-Франківськ

У Болехівській громаді облаштують приміщення для переселенців

Підписали меморандум про взаєморозуміння між ГО «Деспро» та Болехівською міською радою.

FB IMG 1669096920480 scaled

У рамках меморандуму реалізують проєкт «Підтримка притулку для ВПО у Болехівській громаді» та створять належні умови для проживання внутрішньо переміщених осіб у комунальному приміщенні громади – колишній будівлі терапевтичного відділення КНП «Болехівська ЦМЛ».

Про це повідомляє Болехівська міська рада, пише ПІК.

Відповідно до проєкту у приміщенні облаштують санітарні вузли та виконають роботи з підключення будівлі до системи водовідведення. Зокрема, буде обладнано 4 туалетні кімнати та 2 душові кімнати.

У цих приміщеннях проведуть капітальний ремонт, встановлять сантехніку, унітази, душове обладнання, бойлери, систему вентиляції, замінять електропроводку тощо.

“Оскільки для реалізації завдання з підключення приміщення для ВПО до системи водовідведення, у рамках проєкту також буде завершено виконання робіт по об’єкту «Нове будівництво каналізаційних мереж та очисних споруд з потужністю 25 м куб/добу для Болехівського ліцею № 1 «Академічний»”, – йдеться у повідомленні.

Програма фінансуватиметься швейцарською неурядовою організацією Swiss fund for Solidarity. Проєкт виконуватиметься компанією Helvetas, за участі Skat Consulting Ltd та ГО «Деспро».

 

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

 

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено