Івано-Франківськ

Авіатори ЗСУ за добу завдали 12 ударів по окупантах: головне від Генштабу

Триває 274 доба героїчного протистояння України проти російської навали. І ми обов'язково переможемо.

Авіатори ЗСУ за добу завдали 12 ударів по окупантах: головне від Генштабу

Авіація Сил оборони протягом поточної доби, 24 листопада завдала 12 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника і 2 удари по позиціях ворожих зенітних ракетних комплексів. Про це ввечері, 24 листопада повідомляє Генеральний штаб Збройних Сил України, пише ПІК.

Головне зі зведення:

  • Ворог здійснює інженерне обладнання оборонних рубежів, на окремих напрямках продовжує вести наступальні дії, переміщує особовий склад, озброєння та військову техніку до районів ведення бойових дій.
  • За поточну добу російські окупанти завдали 2 авіаційних удари, здійснили 16 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та цивільних обʼєктах.
  • На Бахмутському та Авдіївському напрямках загарбники зосереджують основні зусилля на веденні наступальних дій.
  • На Новопавлівському та Запорізькому напрямках окупанти обороняють захоплені раніше рубежі.
  • На Криворізькому та Херсонському напрямках противник удосконалює фортифікаційне обладнання та логістичне забезпечення передових підрозділів.
  • Агресор посилив контрдиверсійні та поліцейські заходи на тимчасово зайнятих територіях Скадовського району Херсонської області. Зокрема, в населених пунктах Новомиколаївка та Красне, впродовж 22 листопада цього року, окупанти перевіряли будинки, телефони та документи місцевих жителів.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено