Івано-Франківськ

У Тернополі відновили подачу холодної води, теплоносія та рух тролейбусів

Сьогодні практично усі заклади освіти Тернополя продовжили свою планову роботу, а тролейбуси виїхали на лінії відповідно до графіків руху.

У Калуші четверо мешканців отримають гроші на індивідуальне опалення

Через масовані ракетні удари по території України у було тимчасово припинено подачу холодної води та централізованого теплопостачання.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді.

Так, вчора, 23 листопада, о 21:00 було відновлено роботу усіх об’єктів каналізації та роботу водопровідних насосних станцій. А уже сьогодні вранці мешканцям центральної частини міста подали воду з пониженим тиском. Згодом холодну воду подали усім мешканцям міста у повному обсязі.

Також 24 листопада працюють усі великі котельні, що забезпечують подачу теплоносія практично в усі мікрорайони міста. Наразі ще тимчасово можуть не працювати декілька малих паливних котелень, адже їхня робота залежить від подачі електропостачання за вказаною адресою.

Щодо будинків, де встановлені ІТП, то тепломережі проводять перепідключення систем опалення будинків на подачу напряму теплоносія від котельні. Наразі відповідні роботи виконано близько у 200 будинках. Після стабілізації до робочих параметрів теплоносія ця система почне працювати (орієнтовно впродовж доби). Ще у 28-ми будинках вказані роботи продовжуються.

Крім того, сьогодні практично усі заклади освіти Тернополя продовжили свою планову роботу, а тролейбуси виїхали на лінії відповідно до графіків руху.

Читайте також на ПІК: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено