Івано-Франківськ

П’яний прикарпатець намагався відкупитися від поліцейських хабарем (ФОТО)

За скоєне правопорушнику може загрожувати до 4 років позбавлення волі.

FB IMG 1669638551969 scaled

100 доларів США запропонував заплатити житель Городенківської громади за притягнення до відповідальності через нетверезу їзду.

Про це повідомляє поліція Івано-Франківської області, пише ПІК.

“Минулих вихідних в поле зору екіпажу сектору реагування патрульної поліції Городенки потрапив автомобіль за порушення правил дорожнього руху. Під час спілкування та перевірки документів поліцейські виявили у 56-річного жителя Городенківської територіальної громади ознаки сп’яніння”, – йдеться у повідомленні.

Поліцейські перевірили порушника на факт вживання алкоголю пристроєм Драгер, як результат- 2,49 проміле. Опісля, керманич, щоб уникнути відповідальності, поклав готівку до службового авто.

FB IMG 1669638553954 scaled

На місце події поліцейські викликали слідчо-оперативну групу та співробітників Івано-Франківського управління ДВБ НПУ, які задокументували факт кримінального правопорушення та вилучили кошти.

FB IMG 1669638550345 scaled

Інспектори на чоловіка склали адмінпротокол за ст. 130 (Керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння) КУпАП. Розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено