Івано-Франківськ

Тут нічого не працює: на Тернопільщині в “Пункт незламності” не впустили жінку з дитиною

Прикрий випадок стався у Збаражі.

Тут нічого не працює: на Тернопільщині в "Пункт незламності" не впустили жінку з дитиною

На Тернопільщині жінці з дитиною відмовили у допомозі в “Пункті незламності” на території ЦНАПу (Центр надання адміністративних послуг). Вони хотіли зарядити телефон, проте співробітниця установи відповіла, що “нічого не знає і тут нічого не працює”. Про це під час оперативної наради з головами громад повідомив голова Тернопільської облдержадміністрації Володимир Труш, пише ПІК.

“Сьогодні голова громади пояснює, що вона (ред. ця працівниця) не зорієнтувалася. Від середи? Так зробіть, щоб ті, хто сидів у цих пунктах, дуже швидко орієнтувалися. Якщо вже на заході України, в Тернополі, де не прилітають ракети, нічого не прилітає, ніде людям зарядити телефон, випити гарячого чаю або банально пересидіти, поки немає тепла вдома – гріш вам ціна. Давайте так, щоб ми не робили ще 55 нових “пунктів незламності” у голів громад вдома”, – наголосив очільник області.

Труш додав, що влада об’їде і особисто перевірить всі “Пункти незламності”, а людей закликав інформувати, якщо є такі випадки неналежної роботи пунктів.

До слова, на території Тернопільської області запрацювало 105 “Пунктів незламності”.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено