Івано-Франківськ

Драми мало не буває: дівчина з Тернопільщини покинула проєкт “Холостяк-12” цього тижня

25 листопада Алекс Топольський відправив додому 27-річну директорку бенкетної служби Юлію Кавчук з Бучача.

Драми мало не буває: дівчина з Тернопільщини покинула проєкт "Холостяк-12" цього тижня

Холостяк агрументував своє рішення тим, що дівчина з Тернопільщини не впевнена в собі, тому він не бачить з нею спільного майбутнього. Юлія вирушила додому ще під час групового побачення, пише ПІК.

Холостяк

У себе в Інстаграм екс-учасниця розповіла, що після прощання з Алексом зустріла його вранці в готелі за сніданком. Разом з ним був ведучий шоу Григорій Решетник. За її словами, вони бачили дівчину, проте Топольський навіть не привітався з нею. 

“Наступного ранку я зустріла Алекса та Гришу на сніданку в готелі. Перший пройшов повз і навіть не привітався. А з Гришею поспілкувалася і посміялася: “СТБ – можливо все”. Драми мало не буває”, – пригадала Юля.

image 5 scaled

Вона вже відпустила цю ситуацію і зізнається, що дуже рада, що покинула шоу саме тоді. Останній тиждень на проєкті їй було дуже складно.

“Можна було протягнути до 8 випуску. Я знала, як це зробити, але розуміла, що головне – зберегти репутацію (тоді ще не було озвучки і очевидного образу колгоспниці, який створили з допомогою неї). Треба залишатися людиною і берегти себе від ще більшого стресу. Останній тиждень мені було дуже погано, що мною маніпулюють”, – зізналася дівчина.

image 1 2 scaled

До слова, під час першої зустрічі Юлія Кавчук подарувала холостяку голубці, які приготувала сама.

Додамо, що головний холостяк країни – 32-річний львів’янин, який 11 років тому емігрував до США. Там він побудував успішний бізнес, пов’язаний з орендою елітної нерухомості. Кохання Алекс Топольський приїхав шукати в Україні, але на момент повномасштабного вторгнення Росії на Батьківщині його не було.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено