Івано-Франківськ

За день українські авіатори завдали 15 ударів по окупантах: головне від Генштабу

Триває 280 доба героїчного протистояння України проти російської навали. І ми обов'язково вистоїмо!

За день українські авіатори завдали 15 ударів по окупантах: головне від Генштабу

За день, 30 листопада українські авіатори завдали 15 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, а також 2 удари по позиціях зенітних ракетних комплексів противника. Про це повідомляє Генеральний штаб ЗСУ, пише ПІК.

Головне зі зведення:

  • Підтверджено ураження підрозділів ворога у Запорізькій області протягом 28-29 листопада: в Інженерному, Пологах і Токмаку втрати окупантів склали близько 100 осіб пораненими, знищено п’ять одиниць військової техніки.
  • Українські ракетники і артилеристи за добу уразили два райони зосередження особового складу і ОВТ та важливий об’єкт окупантів.
  • Через великі втрати у підрозділах, окупанти запланували на початку 2023 року достроковий випуск курсантів з вищих військових навчальних закладів, а також вже готуються до чергової хвилі мобілізації в рф, запланованої на січень-лютий 2023 року.
  • За добу окупанти завдали 2 ракетнтх удари по цивільних об’єктах населеного пункту Комишуваха Запорізької області. Здійснили 20 авіаударів по позиціях наших військ, а також по населеному пункту Білогір’я Запорізької області. Крім того обстріляли з реактивних систем залпового вогню місто Херсон.
  • Ворог продовжує наступ на Бахмутському напрямку, веде оборону на Куп’янському та Лиманському напрямках. На Авдіївському напрямку окупанти намагаються покращити тактичне положення. На Запорізькому та Херсонському напрямках ворог також обороняється.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено