Івано-Франківськ

Зброю давали тільки тоді, коли на фронті щось траплялося – Кулеба про допомогу від країн-партнерів

Міністр закордонних справ України завершив роботу на міністерській зустрічі НАТО в Бухаресті.

Зброю давали тільки тоді, коли на фронті щось траплялося - Кулеба про допомогу від країн-партнерів

Дмитро Кулеба за підсумками зустрічі зазначив, що подякував усім державам, які були тут за те, що вони наголосили на тому, що будуть з Україною стільки, скільки буде потрібно. Це добрий сигнал, раніше, ми не мали такої одностайної підтримки. Про це він сказав під час свого відеозвернення, пише ПІК.

“Я додав лише один елемент до цієї позиції, що ви маєте бути з нами не лише скільки потрібно, але й надавати все що нам потрібно, на стільки швидко, на скільки це потрібно. Щодо “патріотів” – систем ППО, якщо раніше ніхто не розмовляв про це окрім нас, лише ми порушували це питання, розмови як такої не було, то зараз розмова відбувається і ми будемо працювати далі на результат”, – наголосив український міністр.

Кулеба також додав, що з самого початку війни завжди були психологічні бар’єри щодо постачання зброї.

“А тепер все нам постачають, але ці рішення вони ухвалювали після того, як відбувалася якась трагедія на фронті і в них вже не було іншого вибору. Я сказав – змініть логіку, не чекайте, поки відбудеться щось погане”, – підкреслив глава українського МЗС.

До слова, в посольство України в Іспанії прислали конверт з вибухівкою. Місцева поліція встановлює всі обставини події. Закордонним відомствам України доручили посилити заходи безпеки.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено