Івано-Франківськ

У Молдові попередили про перебої з електрикою на тлі російських обстрілів в Україні

5 грудня російські військові запустили ракети по території України.

169240 1 large scaled 1

Оператор системи транспортування Молдови Moldelectrica повідомив про перебої в електроенергетичній системі на тлі масовано ракетної атаки російських військ по Україні.

Про це пишуть NewsMaker та Stiri, передає “Громадське“.

У Молдові попередили про можливі відключення електрики. За даними місцевих ЗМІ, у Кишиневі вже блимало світло, по країні зафіксували значні коливання напруги. Також відключення електроенергії фіксуються у «Придністров’ї».

Перебої зі світлом у Молдові сталися на тлі масованої ракетної атаки по Україні 5 грудня з боку російських окупантів. Так, у міськраді Одеси повідомили про перебої з енергоживленням, водопостачанням, зв’язком тощо.

Раніше гендиректор енергопостачальної компанії Yasno Сергій Коваленко пояснював, що енергосистема України продовжує працювати синхронно з енергосистемою Європи, і саме через це внаслідок пошкодження українських енергомереж зникло світло в частині Молдови, зокрема 23 листопада. Він спростував інформацію про те, що Україна досі експортує електроенергію в Європу.

Нагадаємо, сьогодні, 5 грудня, Росія випустила ракети по Україні. Про роботу ППО повідомляють у Полтавській, Київській та Миколаївській областях. Також було чути вибухи, крім Запорізької області, на Одещині, Черкащині, Харківщині, Дніпропетровщині та Вінниччині.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено