Івано-Франківськ

За ініціативи ДБР в управління держави передали завод та виробничо-складський комплекс на Франківщині, власниками були росіяни

Лише цього року до АРМА передано майно та корпоративні права на декілька мільярдів гривень.

rishennya sudu prokuratura 2

За клопотанням ДБР в управління держави передано завод та виробничо-складський комплекс на Івано-Франківщині, власниками яких є громадяни росії. Йдеться про виробничо-складський комплекс поліетиленових і полівінілхлоридних труб та завод карбамідних смол загальною площею понад 18 тис. м2.

Про це ПІК інформує пресслужба Державного бюро розслідувань. 

“Раніше за ініціативи Державного бюро розслідувань суд арештував частки в статутних капіталах цих підприємств, вартістю близько 70 мільйонів гривень. Слідство встановило, що їх фактичними власниками є громадяни росії. Вони намагалися приховати це аби уникнути конфіскації майна у дохід держави. Росіяни створили офшорну компанію, через яку контролювали виробничу діяльність підприємств. Також встановлено, що ці підприємства ухилялись від сплати податків”, – йдеться у повідомленні.

Триває розслідування за фактом ухиляння від сплати податків цими підприємствами (ч. 2 ст. 212 КК України). Сума таких збитків держбюджетові може становити десятки мільйонів гривень.

 

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook, Instagram, Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено