Івано-Франківськ

Росія ще має запаси ракет на декілька масштабних атак, – Буданов

Буданов наголосив, що станом на початок грудня 2022 року Іран так і не поставив Росії жодної балістичної ракети.

Окупанти завдали ракетного удару по Покровську: пошкоджено 22 будинки, є загиблий

Начальник Головного управління розвідки Кирил Буданов розповів, що в Росії залишилося ракет ще на кілька масованих ракетних ударів по Україні.

За його словами, запаси високоточного озброєння у РФ вже підходять до завершення, передає УП. 

 “Вони вже давно увійшли в критичний мінімум. Проте, як бачимо, вони вирішили йти до кінця, тобто до нуля. Що в принципі дуже погано для самої Російської Федерації. Військові там знають про цю проблему. Виробництво нових ракет – воно є. Воно абсолютно мізерне у порівнянні з тією кількістю, яку вони застосовують. Якщо казати про конкретні цифри та обсяги – нещодавно міністр оборони оприлюднив цю інформацію… Реально в них залишилось ще на кілька масштабних атак і вони вийдуть в повний нуль. Як ми бачимо, вони впевнено до цього йдуть. Виробництво нових досить обмежене і виробляється тільки кілька типів високоточного ракетного озброєння“, – зазначив Кирил Буданов.

За словами Буданова, наступна масована ракетна атака залежить від бажання росіян та технічних та регламентних робіт по обслуговуванню озброєння окупантів.

Американські ЗМІ публікують інформацію, що росіяни почали обстрілювати Україну ракетами, які виготовили влітку 2022 року.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено