Івано-Франківськ

Вдала робота ЗСУ на Запоріжжі: знищено 20 одиниць ворожої техніки, 70 окупантів поранені

Триває 286 доба героїчного протистояння України проти російської навали. І ми щодень, то ближче до перемоги.

Вдала робота ЗСУ на Запоріжжі: знищено 20 одиниць ворожої техніки, 70 окупантів поранені

Відтак 4 грудня, на Запоріжжі в результаті вогневого ураження було знищено до 20 одиниць військової техніки противника різного типу, близько 70 окупантів отримали поранення. Про це ввечері, 6 грудня повідомляє Генеральний штаб Збройних Сил України, пише ПІК.

Головне зі зведення:

  • 30 листопада, в районі Верхньоторецького Донецької області, виявлено факт дезертирства військовослужбовців російських окупаційних військ зі зброєю зі своїх бойових позицій. 5 грудня – всі дезертири знищені.
  • На Лиманському, Бахмутському та Авдіївському напрямках ворог зосереджує зусилля на веденні наступу. На інших напрямках намагається утримати тимчасово захоплені території, зосереджує зусилля на стримуванні дій підрозділів Сил оборони України, здійснює інженерне обладнання оборонних рубежів та позицій, веде розвідку.
  • Ворог не припиняє завдавати удари а також здійснювати обстріли населених пунктів і позицій наших військ вздовж лінії зіткнення. За добу завдав 4 ракетних удари, здійснив до 10 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.
  • Авіація Сил оборони України протягом доби завдала 14 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки а також 2 ударів по позиціях зенітно-ракетних комплексів противника.
  • Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони України за добу уразили пункт управління, 2 райони зосередження особового складу та склад боєприпасів противника.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено