Івано-Франківськ

Окупанти поширюють фейк про нібито грошову винагороду за знищення військових рф – Генштаб

Триває 288 доба героїчного протистояння України проти російської агресії. І ми обов'язково вистоїмо!

Окупанти поширюють фейк про нібито грошову винагороду за знищення військових рф - Генштаб

На території росії окупанти поширюють фейкову інформацію, направлену на дискредитацію військово-політичного керівництва України, а саме, надають нібито докази призначення грошової винагороди за знищення військовослужбовців рф від 700 до 1 тисячі доларів США. Про це ввечері, 8 грудня повідомляє Генштаб ЗСУ, пише ПІК.

Головне зі зведення:

На тимчасово окупованій території Луганщини окупаційна влада проводить реорганізацію окремих підрозділів. Після проведення зазначених заходів родичам загиблих військовослужбовців відмовляють у нарахуванні компенсації у розмірі 3 мільйонів російських рублів у звʼязку з розформуванням підрозділу та відсутністю законних підстав.

Протягом доби ворог завдав 2 ракетних та 3 авіаційних удари, а також здійснив понад 20 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах вздовж лінії зіткнення. Вчергове ударів зазнали об’єкти цивільної інфраструктури міст Куп’янськ, Золочів та Очаків.

Зберігається загроза ворожих ракетних ударів по об’єктах енергетичної системи та критичної інфраструктури по всій території України.

Підрозділи ракетних військ і артилерії Збройних Сил України за поточну добу уразили 5 пунктів управління, 8 районів зосередження особового складу, район зосередження артилерії та склад боєприпасів противника.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено