Івано-Франківськ

Світло вмикатимуть на три години: графік увімкнень електроенергії 9 грудня на Прикарпатті

Потягом доби кожна черга вмикатиметься та вимикатиметься на 3 години.

Чим займаються українці під час відключення світла (ОПИТУВАННЯ)

Згідно лімітів, доведених для Прикарпаття диспетчером НЕК «Укренерго», першочергово забезпечуватимуть живленням об’єкти критичної інфраструктури. Решту дозволеної потужності буде розподілено на величину черг.

“Зверніть увагу, поки енергосистема не стабілізується, споживати електроенергію свідомо – важливо як ніколи. Це дозволить енергетикам не вводити додаткові обмеження за вказівкою Укренерго та дотримуватись графіків”, – зазначають у “Прикарпаттяобленерго“.

Попередньо, за стабільних умов, протягом доби кожна черга вмикатиметься та вимикатиметься на 3 години. Години увімкнень можна побачити на зображенні, де:

  • червоний – години без електроенергії;
  • білий – години з електроенергією;
  • помаранчевий – години, на які продовжуватиметься вимкнення, у разі введення диспетчером НЕК «Укренерго» додаткових обмежень, зміни лімітів або перевищення допустимого споживання області.

318765730 6264313893578894 2162671545267723557 n scaled

“У ці години відповідно до підчерг треба бути готовим до ймовірних вимкнень.  Час увімкнень та вимкнень може відрізнятись на 10-15 хв, необхідних для того, щоб перемкнути черги за командою диспетчера”, – зазначили в обленерго.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено