Івано-Франківськ

Тихо спи, без тривог: друзі згадують станичного та воїна Назара Лугарєва (ФОТО)

Назар — людина слова, приклад для наслідування, найкращий друг, чоловік, батько і завжди вірний своїй батьківщині.
MyCollages 2022 12 08T115337.268 scaled

З двома побратимами зі своєї роти під час виконання бойового завдання внаслідок мінометного обстрілу поблизу м. Гуляйполе Запорізької області  загинув Назар Лугарєвголова Пласту в Івано-Франківську з 2018 року і аж до загибелі.Вчився на політології у Прикарпатському Національному університеті ім. В. Стефаника, виборов стипендію на навчання, конкурсна робота була на тему «Національна скаутська організація “Пласт” у процесі державотворення в Україні».

З 2013 року, після строкової служби, Назар служив за контрактом і брав участь в бойових діях на Сході України. Був ветераном АТО. Бувши в резерві, з початку повномасштабного вторгнення пластун знову став на захист країни і брав участь у боях в Запорізькій області як головний сержант 1-го стрілецького взводу 2-ої стрілецької роти 78-го окремого батальйону 102-ої окремої бригади ТрО імені полковника Дмитра Вітовського.

Друзі та побратими Назара шоковані трагічною звісткою і згадують чоловіка у своїх дописах у соцмережі:

“Назар — людина слова, приклад для наслідування, найкращий друг, чоловік, батько і завжди вірний своїй батьківщині. Він навчив нас любити себе, любити рідних, друзів і бути собою. Пишаємось тобою, наш Героє! Ти завжди у наших серцях, Лу. Тихо спи, без тривог!“, – йдеться у повідомленні Пласт Івано-Франківська.

7 1

“Пластуни новаки мають такі слова, які співаємо з малих літ: Як виростем великі хоробрі вояки. Відстоїмо Вкраіну від вражої руки… Назаре, Ти відстоював. Дякую, друже. Герої не вмирають!”, – написала народна депутатка Оксана Савчук.
8
Низько схиляємо голови перед світлою пам’яттю. Герої не вмирають, вони залишаються у наших серцях!“, – йдеться у дописі ректор ПНУ Ігоря Цепенди.
9

Боже праведний ! Коли вже ця ріка горя закінчиться ?! Сьогодні загинув Назар Лугарєв – близький друг і кум мого сина, станичний івано-франківського Пласту, кращий з кращих ! Залишилися молода дружина і маленький синочок“, – написала Світлана Бреславська.

1 4

Назар. Керував табором у мого Захара і був командиром 9 місяців у мого Юрка . Важко осягнути .. дякую за твоє життя. Прийми, Господи !! Обіймаю рідних. Сил нам”, – написав художник та музикант Ярема Стецик.
2
Nazariy Luharev ми спільно багато зробили на початку повномасштабної… дякую, що був, дякую, що допомагав і дякую, що боровся… Тихо спи… не віриться“, – написала журналістка Nataliya Kotskovych.
3 5
“У боях за Україну загинув студент магістерської програми Політологія. Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника Викладачі, студенти висловлюють щирі співчуття дружині, синочкові та рідним і близьким НАЗАРА. Дякуємо тобі, ГЕРОЮ! Тихо спи без тривог… Вічна пам’ять!“, – йдеться у дописі Світлани Матвієнків.
4 4
Дякую за хоробрість, сміливі мрії та вчинки! За твоє велике серце і приклад для нас. Тихо спи, без тривог…”, – йдеться у дописі Наталії Щербаківської.
5 3

Друзі та побратими просять підтримати родину Назара – це найменше, що ми можемо зробити. Посилання для допомоги:

Номер картки банки

5375 4112 0452 8124

318331497 5605228439565234 6995002384241589108 n

Читайте також на ПІК: 

Підписуйтесь на нашу сторінку у FacebookInstagram , Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено