Івано-Франківськ

Окупанти «оголосили бій» власним дезертирам і щоб посіяти паніку вдарили по Горлівці

Триває 290 доба героїчного протистояння України проти російської навали. І ми обов'язково переможемо!

Окупанти «оголосили бій» власним дезертирам і щоб посіяти паніку вдарили по Горлівці

Окупанти почали боротьбу з дезертирством у своїх лавах: на Луганщині загарбники отримують повідомлення про кримінальну відповідальність за залишення місць несення служби та пунктів постійної дислокації. Про це ввечері, 10 жовтня повідомляє Генеральний штаб ЗСУ, пише ПІК.

Головне зі зведення:

  • У Запорізькій області уражено район дислокації росіян: до 150 загарбників поранені, 50 з них – в лікарні у Мелітополі. Інформація щодо ліквідованих уточнюється.
  •  На блокпостах навколо Бердянська ворог посилив контрдиверсійні заходи і зросла кількість російських загарбників: перевірки цивільних осіб стали проводити більш ретельно, людей без місцевої реєстрації не пропускають до міста.
  •  російські терористи чотири рази з артилерії калібру 152-мм обстріляли центр тимчасово окупованої Горлівки – так вони намагаються перевести на дистанційний режим роботи і залякати жителів та представників малого та середнього бізнесу нібито обстрілами з боку Сил оборони.
  • Протягом доби противник завдав 15 авіаційних ударів, а також здійснив понад 15 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.
  • Підрозділи ракетних військ і артилерії Збройних Сил України за поточну добу уразили 7 пунктів управління, 6 районів зосередження особового складу, район зосередження артилерії та склад боєприпасів противника.
Читайте також у ПІК:
Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено