Івано-Франківськ

У Франківську кличуть містян не допустити прихід скандального єпископа УПЦ МП

4 грудня, УПЦ (МП) висвятила фігуранта гучного скандалу в сан єпископа Івано-Франківського і Коломийського.

317724397 1111911066095012 8517234091669310397 n

Франківців закликають недопустити прихід єпископа УПЦ Московського патріархату Никити (Сторожука) в місто. У зв’язку з цих організовується акція протесту.

Про це повідомив командир кулеметників у 72-ій механізованій бригаді імені Чорних Запорожці Назарій Кішак, пише ПІК.

“Пам’ятаєте скандал, що трапився минулого тижня на Буковині, коли під час обшуку СБУ секретаря Чернівецько-Буковинської єпархії Никиту (Сторожука) затримали у ліжку із оголеним неповнолітнім хлопцем? Якщо вам здавалося, що гірше вже нікуди, ви помилялися”, – написав Назарій Кішак.

За його словами, вже сьогодні, 11 грудня, о 9:00 єпископ УПЦ МП має прибути в Івано-Франківськ для прийняття своїх повноважень.

“Звертаюся до всіх українців: ми не повинні допустити це зухвальство і пряму наругу над Україною, мовчки стоячи осторонь. УПЦ (МП) не повинно існувати на території нашої держави, тим паче з такими єпископами”, – закликав Назарій Кішак.

Франківців закликають зібратися сьогодні, 11 грудня, о 9:00 за адресою Довженка 2, біля храму єпархіального та недопустити єпископа до храму.

Нагадаємо, нещодавно СБУ в ході перевірки приміщення УПЦ (МП) на Буковині виявила методички з Москви, російське громадянство у керівництва єпархії та посвідчення.

За даними джерел, під час обшуку там заскочили в момент фізичної близькості нинішнього Єпископа Івано-Франківського та коломийського, а тоді секретаря Чернівецької єпархіі УПЦ МП Архімандрита Никиту з хлопцем, що співає в місцевому хорі.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено