Івано-Франківськ

У Львові не курсують трамваї і тролейбуси: що трапилося

11 грудня у Львові на лінію змогли вийти лише частина трамваїв та тролейбусів, які зараз не мають змоги продовжити рух.

img1619 43b4bbe7 scaled

Заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства Ірина Маруняк повідомила, що станом на 11:00 трамваї і тролейбуси не курсують через обледеніння на контактній мережі, пише ПІК з посиланням на Львівську міську раду.

«Зараз аварійні бригади ЛКП «Львівелектротранс» працюють над тим, щоб познімати мокрі брили льоду, які утворилися на контактній мережі. Як тільки вдасться все усунути і не буде чергового накопичення льоду, рух електротранспорту буде відновлено», – розповіла Ірина Маруняк.

У ЛКП “Львівелектротранс” повідомили, що вранці розпочався дощ, який перетворився на лід. Аварійні бригади працюють у посиленому режимі.

«Впродовж ночі на усіх маршрутах проводилася обкатка. Близько 6:00 ранку розпочався дощ, який при мінусовій температурі дуже швидко перетворився на лід на трамвайній та тролейбусній електромережі. Відтак на лінію змогли вийти лише частина трамваїв та тролейбусів, які зараз фактично не мають нагоди продовжити рух. Враховуючи відсутність поступу у покращенні погодних умов, спрогнозувати відновлення руху станом на зараз важко. Аварійні бригади ЛКП «Львівелектротранс» працюють у посиленому режимі, щоб при найменшій нагоді відновити рух трамваїв та тролейбусів у місті», – йдеться у повідомленні.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено