Івано-Франківськ

Вперше за 10 років: у британській розвідці розповіли, чому Путін скасував щорічну пресконференцію

Також Путін скасував пряму телефонну лінію за своєї участі.

путін впав зі сходів й пошкодив куприк: Кремль спростовує інформацію

Диктатор РФ Володимир Путін уперше за останні роки відмовився від щорічної пресконференції за підсумками року. Глава Кремля міг піти на такий крок через побоювання, що доведеться відповідати на запитання щодо розпочатої ним війни в Україну.

Про це інформують у розвідці Великої Британії, пише ТСН.

Аналітики зауважують, що пресконференція Путіна була важливою подією в календарі публічних виступів диктатора і часто використовувалася як можливість продемонструвати нібито чесність глави Кремля.

Але вперше за 10 років у Кремлі оголосили про скасування заходу. Також Путін відмовився і від публічної прямої телефонної лінії за своєї участі.

“Хоча питання майже напевно зазвичай перевіряються заздалегідь, скасування пов’язане зі занепокоєннями, які зростають, щодо поширеності антивоєнних настроїв у Росії”, – йдеться в повідомленні.

За даними експертів, кремлівські чиновники вкрай болісно ставляться до можливості того, що будь-який захід, на якому був присутній Путін, може перетворитися на “несанкціоноване обговорення “спеціальної військової операції”, як у РФ називають війну в Україні.

Нагадаємо, 12 грудня речник Путіна Дмитро Пєсков повідомив, що великої пресконференції диктатора РФ до Нового року “не планується”. Проте, Пєсков додав, що, імовірно, Путін знайде можливість поговорити з пропагандистами РФ.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено