Івано-Франківськ

Непоправна втрата: відійшов у вічність відомий музичний педагог з Івано-Франківська

Це відчутна втрата у музичному середовищі міста Івано-Франківська.

MyCollages 2022 12 19T061246.220 scaled

На 71-му році життя, після нетривалої хвороби перестало битися його серце Уницького Віктора Пилиповича – завідувача відділу духових та ударних інструментів Івано-Франківської дитячої музичної школи №3 ім. А. Кос-Анатольського Уницького Віктора Пилиповича.

Віктор Уницький розпочав свою музично-педагогічну діяльність у школі в 1988 році. Він започаткував клас саксофона в музичних школах нашої області, інформує ПІК.

Працював викладачем музичного училища, музичної школи №1, керував аматорськими духовими оркестрами, які були створені на Радіозаводі, на Цемзаводі, створив єдиний в області дівчачий духовий оркестр на базі профтехучилища №1.

За багато років під його орудою виросло не одне покоління чудових музикантів, а духовий оркестр, створений ним у нашій школі, був окрасою багатьох концертних програм міста.

“Висловлюємо глибокі співчуття родині з приводу непоправної втрати. Сьогодні, у цей важкий для вас час, ми разом з вами схиляємо голову у скорботі. Нехай опіка Всевишнього полегшить гіркоту втрати, а наші молитви та співчуття полегшать родинне горе. Вічная пам’ять!“, – йдеться у повідомленні на сторінці Івано-Франківської дитячої музичної школи 3 ім. А. Кос-Анатольського.

Читайте також на ПІК: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено