Івано-Франківськ

Квадрокоптери з камерою: очі в небі для наших захисників  

Купити квадрокоптер із камерою можна для реалізації широкого переліку завдань.

st6x9rhv03lwk2mblpzbuc2sbjt2xdza scaled

Оскільки дрон с камерой купить – це основний сегмент виробництва сьогодні, багато компаній випускають свою унікальну продукцію, яку можна купити в Україні і в усьому світі.

Інтернет-магазин «Техно Їжак» пропонує широкий вибір квадрокоптерів DJI Mavic, Hubsan ZINO Mini Pro та Hubsan H502С c GPS HD 720p white.

Квадрокоптери DJI Mavic

В Україні використовують кілька різновидів “Мавіків”, зокрема Mavic 2, Mavic 2 Pro та Mavic 2 ZOOM, а також Mavic 3 — вони вважаються технікою для професіоналів.

Mavic Air 2 – нове слово в сфері технологій портативних дронів. Інтелектуальні функції і технологія безпечного польоту дозволять повністю зануритися в процес творчості і створювати шедеври аерозйомки.

На Mavic 2 Zoom встановлена 1 / 2,3-дюймова матриця з роздільною здатністю в 12 мегапікселів, оснащена чотирикратним зумом, включаючи дворазовий оптичний зум (24 мм – 48 мм). Його головним завданням є динамічна перспектива. Робіть будь-які знімки – з широким кутом огляду або на невеликій відстані.

dji mavic2 zoom plus smart controller 01

Натомість популярною також є модель Mavic 2 Pro з камерою Hasselblad. Виготовлені в Швеції високо кваліфікованими співробітниками камери Hasselblad відомі ергономічним дизайном і чудовою якістю зображень. Камера L1D-20c працює за унікальною технологією Hasselblad Natural Colour Solution (HNCS) 5, що дозволяє користувачам робити чудові знімки з повітря з розширенням в 20 мегапікселів і приголомшливими кольорами.

Дрон Mavic 3 Enterprise Series перевизначає галузеві стандарти для невеликих комерційних дронів. Завдяки механічному затвору, камері з 56-кратним зумом та модулю RTK для точності до сантиметра Mavic 3E виводить картографування та ефективність роботи на новий рівень. Теплова версія доступна для пожежогасіння, пошуково-рятувальних, інспекційних та нічних операцій.

Hubsan

Квадрокоптери Hubsan ZINO Mini Pro

Hubsan Zino Mini Pro – суперлегкий дрон, оснащений професійною камерою і передовою функцією виявлення перешкод вдень та вночі.

4К камера дрона оснащена CMOS-об’єктивом 1/1,3 дюйма з дозволом 48 мегапікселів і полем зору 84 градуси. Вона здатна записувати потокове 1080 відео при 30 кадрах в секунду. Пристрій має нічний режим, HDR і 64 ГБ сховища, щоб надійно зберігати всі записані моменти. Все це з 6-кратним гібридним зумом, який дозволить вам отримувати зображення найвищої якості.

Вибравши Hubsan Zino Mini Pro, ви отримаєте один з найпотужніших дронів даного класу, доступний сьогодні. За 40 хвилин польоту ви можете робити всілякі фото і відео, літати між горами і подорожувати зі швидкістю 16 м/с (в спортивному режимі). Крім того, дрон оснащений акумулятором з інтелектуальним балансом управління, який забезпечить мінімальне споживання енергії. Його алгоритм дозволить вам здійснювати більш безпечні та точні польоти і енергоспоживання.

Квадрокоптер Hubsan H502С c GPS HD 720p white

Selfly це унікальний у своєму роді кишеньковий квадрокоптер для спонтанних зйомок та просунутих любителів селфі. Ультратонкий дизайн дозволяє повсякденно використовувати девайс для отримання гарних фотографій та відеозаписів з будь-якого ракурсу – тепер безпілотні технології вміщуються у вас у кишені.

hubsan 2

Незважаючи на маленькі розміри квадрокоптер має широкий функціонал – функції “йди за мною”, розпізнавання обличчя, додаткові сенсори для забезпечення стабільності польоту, регульоване положення камери. Все це реалізовано в Selfly за вагою всього 64 грами.

Selfly має складні пропелери, вміє злітати прямо з долоні, може записувати фото/відео в роздільній здатності 720р прямо на телефон або карту SD і легко управляється з вашого смартфона через Wi-Fi. Для девайса також передбачений спеціальний модуль у вигляді чохла на ваш смартфон, за допомогою якого Ви зможете мати свою селфі-камеру, що літає, завжди під рукою.

Де придбати?

Інтернет-магазин «Техно Їжак» – це майданчик, де ви зможете знайти найактуальніші пропозиції зі світу техніки, цифрового та аналогового обладнання для відпочинку, спорту, професійної зйомки.

Каталог пропозицій включає функціональні та зручні гаджети і пристрої, якими користуються мільйони людей по всьому світу. Товари не потребують особливої реклами, так як їх якість, говорить сама за себе.

Асортимент пропозицій включає рішення для повсякденного використання та унікальні зразки з оригінальним функціоналом. На сторінках сайту та в оффлайн-магазинах «Техно Їжак» ви завжди знайдете, те що потрібно!

ПРОМО

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено