Івано-Франківськ

Ситуація на фронті: на Луганщині понад 20 годин детонували ворожі склади з боєприпасами

Триває 301 доба героїчного протистояння України проти російської навали. І ми обов'язково переможемо!

Ситуація на фронті: на Луганщині понад 20 годин детонували ворожі склади з боєприпасами

На Луганщині підтверджено вогневе ураження 15 та 16 грудня ворожих складів боєприпасів в районі населеного пункту Кадіївка. Детонація тривала понад 20 годин. Про це ввечері, 21 грудня повідомляє Генштаб ЗСУ, пише ПІК.

Головне зі зведення:

  • Авіатори Сил оборони завдали дев’ять ударів по районах зосередження особового складу ворога. Головне зі зведення Генштабу
  •  Противник й надалі зосереджує зусилля на веденні наступальних дій на Бахмутському та Авдіївському напрямках і намагається покращити тактичне положення на Куп’янському та Лиманському.
  • Українська авіація протягом доби завдала дев’ять ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки.
  •  Також наші захисники збили ворожий БпЛА типу «Форпост», який коштує близько $6 мільйонів.
  •  Підрозділи ракетних військ і артилерії Сил оборони України вразили пункт управління та два райони зосередження живої сили окупантів.
  • У населеному пункті Новобогданівка Запорізької області окупанти організували польовий шпиталь. У Новотроїцькому, що на Херсонщині, російські загарбники переоблаштували місцеву лікарню для лікування своїх поранених. Хворі місцеві жителі були примусово “виписані”.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено