Івано-Франківськ

У Львові відновили роботу електротранспорту під час повітряної тривоги

Раніше під час ракетної небезпеки електротранспорт не курсував.

35crxq c800x450x50px50p up ec07f98a2d1c954e13625d808fa57985

ЛКП «Львівелектротранс» прийняв рішення продовжити рух трамваїв і тролейбусів під час повітряної тривоги.

Про це повідомив керівник комісії транспорту, зв’язку та міської мобільності ЛМР Ігор Зінкевич у коментарі Tvoemisto.tv, пише ПІК.

«Зупинка електротранспорту під час повітряної тривоги у Львові дуже сильно створювала проблему у місті. Навіть зупинка не дає куди сховатися людям на половині дороги додому. Зазвичай мешканці їдуть від точки А до точки В, де знають, що є точно укриття. Так, як у «Львівелектротрансі» не дали обґрунтованого пояснення щодо зупинки транспорту, то минулого тижня вони прийняли рішення щодо продовження руху трамваїв і тролейбусів», – сказав він.

Водночас в.о. директора ЛКП «Львівелектротранс» Володимир Ковалів зазначив, що у місті діє рекомендація щодо зупинки електротранспорту під час повітряної тривоги у Львові, проте на засіданні вирішили, що він продовжуватиме рух, та це залежить від водія трамвая чи тролейбуса.

«Є якісь локальні небезпечні ділянки, де водії електротранспорту повинні з’їхати, однак, якщо водій електротранспорту вважає за потрібне зупинитися під час повітряної тривоги – він зупинятиметься»,– зазначив Ковалів.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено