Івано-Франківськ

305 день оборони України: ЗСУ уразили штаб окупантів, коли ті проводили нараду

Триває 305 доба героїчного протистояння України проти російської агресії. І ми щодень, то ближче до перемоги.

305 день оборони України: ЗСУ уразили штаб окупантів, коли ті проводили народу

ЗСУ в районі Забариного Херсонської області уразили штаб окупантів, де проводилась нарада офіцерів південного військового округу зс рф. В результаті – до 70 військовослужбовців отримали поранення. Кількість загиблих уточнюється. Про це ввечері, 25 грудня повідомляє Генштаб Збройних Сил України, пише ПІК.

Головне зі зведення:

  • Ворог зосереджує зусилля на веденні наступальних дій на Лиманському, Бахмутському та Авдіївському напрямках. Не полишає спроб покращити тактичне положення на Куп’янському напрямку.
  • Протягом доби окупанти завдали ракетного удару по району Куп’янська Харківської області. Також здійснили понад 10 обстрілів з реактивних систем залпового вогню.
  • Систематичних мінометних обстрілів зазнає місто Берислав Херсонської області.
  • Підтверджено ураження живої сили та техніки загарбників у попередні дні. Так, в Донецькій області, знищено 4 самохідні артилерійські установки 2С7 “Піон”.
  • Авіація Сил оборони протягом доби завдала 2 удари по районах зосередження окупантів, а підрозділи ракетних військ і артилерії уразили 5 пунктів управління та район зосередження живої сили противника.
Читайте також у ПІК:
Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено