Івано-Франківськ

Автовикуп Бровари: як продати машину за 1 день?

У Броварах зареєстровано чимало автомобілів. Щодня купуються та продаються сотні автомобілів.

Якщо вам потрібно швидко продати свій автомобіль та отримати хорошу ціну, варто звернутися до компанії викупу автомобілів – https://skup-auto.com/vykup-auto-brovary/. Головна перевага для продавців – швидкість продажу. Ви можете продати його в той же день, як подасте заявку. Якщо автомобіль справний і немає обмежень на продаж у вигляді кредиту чи застави, продавець може отримати гроші через 3 години.

21147b35 0335a051ec1c55adb19cf3dd3b3938fa scaled

Автовикуп Бровари: як це відбувається?

Компанія Автовикуп Бровари працює вже понад 20 років. Фахівці максимально автоматизували весь процес від подання заявки до перереєстрації. Процес погашення виглядає так:

  • Автовласники подають заявку з фото та коротким описом.
  • Оцінювач розгляне фотографії та зробить попередню оцінку.
  • Менеджер робить пропозицію купувати продавцю протягом 30 хвилин.
  • До вас на зустріч приїде професійний оцінювач, огляне автомобіль та озвучить вартість.
  • Після підписання договору та перереєстрації автомобіля продавець отримує гроші.

У Скуп Авто працюють професійні оцінювачі та юристи, які допомагають укладати угоди якнайшвидше.

Вигідний викуп автомобілів

Є думка, що автомобільний викуп невигідний продавцям. Фактично, власники автомобілів, навпаки, економлять гроші на зайвих витратах. Продавцю не потрібно займатися ремонтом, пошуком клієнтів, евакуацією авто та переоформленням документів. Головна перевага очевидна – це швидкість. Потрібно подумати скільки часу витрачають автовласники, на передпродажну підготовку та спілкування з потенційними покупцями, діагностику та тест-драйви. 

З автовикупом Бровари ви можете отримати до 95% від ринкової вартості вашого автомобіля на момент продажу. Ви можете отримати реальні гроші та позбавитися такого майна, перереєструвавшись за своїм реєстраційним посвідченням або довіреністю. Автовласнику, який вирішив продати свій автомобіль, достатньо відправити в заявку із прикріпленим фото автомобіля. Далі все роблять професіонали.

 

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено