Івано-Франківськ

У Калуші, мешканцям вулиці Українська, пояснили, чому часто вимикали електроенергію

За цією адресою стаються й аварійні відключення (автоматичні), які, як правило, пов’язані з перевантаженням електромережі.

kit

Калуська міська рада звернулася до мешканців вулиці Українська, 2а, із поясненнями щодо ситуації з електропостачанням, пише ПІК.

Після колективного звернення мешканців будинку, працівники Калуського РЕМ полагодили несправності, замінивши кабель. З тих пір електроенергія до цього будинку подається у відповідності до графіків відключень, які щодня подає «Прикарпаттяобленерго».

“Але, на жаль, за цією адресою стаються й аварійні відключення (автоматичні), які, як правило, пов’язані з перевантаженням електромережі. І в таких випадках працівники управляючої компанії або чергові РЕМ (залежно від зони відповідальності) за викликом приїжджають на місце і вмикають рубильник. (До речі, будинок на Українській, 2а споживає приблизно стільки ж електроенергії, як три будинки на цій же вулиці – 6, 8 і 10)”, – наголошують у міськраді.

Щодо сьогоднішньої ситуації з тривалою відсутністю світла за згаданою адресою, то ця проблема була майже у всій центральній частині міста. А причину назвали у РЕМ – аварійна ситуація на високовольтній лінії електропередач.

На цю годину електропостачання подається в межах вищезгаданого графіка.

Читайте також:
Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram
Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено