Івано-Франківськ

У Міненерго повідомили, чи буде Україна зі світлом на Новий рік

Щодня ситуація в енергосистемі України налагоджується.

У Міненерго повідомили, чи буде Україна зі світлом на Новий рік

У Міненерго повідомили, що за відсутності нових пошкоджень на обʼєктах критичної інфраструктури, українці проведуть кілька днів на новорічні свята із безперебійним постачанням електроенергії. Про це повідомив Міністр енергетики Герман Галущенко, пише ПІК.

“Росіяни не відмовилися від обстрілу енергосистеми. Вони прив’язуються до певних дат. І, можливо, Новий рік – це одна з таких дат, коли вони намагатимуться максимально завдати шкоди нашій енергосистемі”, – зазначив він.

За його словами, ситуація в енергосистемі України покращується. Вдається збільшити виробництво електроенергії та доставити її споживачам.

“Уся енергетична галузь сьогодні працює 24/7. І результати цієї роботи можна побачити в кожній годині”, – додав Галущенко.

До слова, “Укренерго” попереджає про поширення фейку про начебто скасування аварійних відключень електроенергії. У компанії нагадали, що аварійні відключення – це вимушений крок, який застосовується виключно за наявності дефіциту, для збереження балансу виробництва та споживання в енергосистемі.

Читайте також у ПІК:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено