Івано-Франківськ

Кабмін виділив понад 600 млн гривень на додаткові виплати нацгвардійцям

Кабінет міністрів виділив 608 мільйонів гривень для здійснення виплати додаткової винагороди військовослужбовцям Національної гвардії. Відповідне розпорядження було ухвалене 23 грудня,

Natsgvardiya NGU Natsionalna gvardiya Ukrayini shevron scaled

Кабінет міністрів виділив 608 мільйонів гривень для здійснення виплати додаткової винагороди військовослужбовцям Національної гвардії.

Відповідне розпорядження було ухвалене 23 грудня, повідомляється ПІК з посилання на Суспільне.

“З метою підвищення обороноздатності держави в умовах воєнного стану, введеного в дію Указом президента України від 24 лютого 2022 р. № 64 “Про введення воєнного стану в Україні”, виділити Міністерству внутрішніх справ (для Національної гвардії) за програмою 1003020 “Забезпечення виконання завдань, функцій та підготовка кадрів Національної гвардії України” 608 168 тис. гривень для здійснення виплати додаткової винагороди військовослужбовцям”, — йдеться у його тексті.

Відповідно до розпорядження, Міністерство внутрішніх справ має подати до 30 грудня 2022 року Міністерству фінансів, Міністерству економіки та Державній казначейській службі звіт про використання виділених коштів.

Під час звернення до Верховної ради 28 грудня президент Володимир Зеленський повідомив, що на оборону протягом року було направлено понад 1,2 трильйона гривень.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено