Івано-Франківськ

В Івано-Франківській громаді “прильотів” не було, – Марцінків

29 грудня росія завдала масованого ракетного удару по території України.

ab67616d0000b273759640fc62196e85ffcede27

Міський голова Руслан Марцінків зазначив, що “прильотів” по Івано-Франківській міській територіальній громаді не було.

Про це йшлося у зверненні на Фейсбук-сторінці, пише ПІК.

“Насамперед хочемо сказати, що був масований обстріл України. Але ще раз наголошую: прильотів по місту Івано-Франківську не було. Деякі телеграм канали і навіть деякі медіа написали, що був прильот по Івано-Франківську. Це не відповідає дійсності. Це неправда!. Щодо роботи проти повітряної оборони в Івано-Франківській області – офіційну інформацію скажуть правоохоронні органи та ВЦА. Але щодо Івано-Франківська – прильотів в міську територіальну громаду не було”, – зазначив Марцінків.

Він закликав не поширювати фейки та довіряти лише офіційним джерелам інформації.

“Щодо прильотів в Івано-Франківській області чи роботі ППО – коментуватиме Військово цивільна адміністрація і відповідні правоохоронні органи. Ще раз наголошу – по Івано-Франківській територіальній громаді – це місто Івано-Франківськ та 18 сіл – не було”, – підкреслив міський голова.

Руслан Марцінків додав, що у місті продовжує працювати польова кухня. Сьогодні о 12:00 год вона розміщуватиметься на “Гранд базарі”.

Нагадаємо, сьогодні  заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко повідомив про ракету, яка влучила в житловий будинок на Івано-Франківщині та не вибухнула. 

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено