Івано-Франківськ

Більшість українців проти будь-яких компромісів з росією – опитування

Порівняно з жовтнем, частка українців, які вважають неприйнятними будь-які поступки РФ, зросла на 4%.

610a899a1f5c3 ukrayina 1200x630 c 1 1200x1200 scaled

У грудні 2022 року 62% українців вважають, що війна може припинитися лише у разі перемоги. Водночас 26% респондентів, на противагу, готові піти на поступки росії, якщо це допоможе досягнути миру.

Про це свідчать дані опитування фонду “Демократичні ініціативи” та Центру Разумкова, пише ПІК з посиланням на РБК-Україна.

“Більшість українців (60%) вважає, що переговори про мир з росією неможливі навіть заради врятування життів, бо росія однаково не дотримується домовленостей. Думку про те, що заради збереження життя наших військових, цивільних, полонених та депортованих варто вести переговори з росією про припинення війни, поділяють 23%. Ще 17% опитаних не змогли визначитися із своєю позицію стосовно цього питання”, – йдеться у результатах опитування.

Більшість українців проти переговорів та будь-яких компромісів з росією. Крім того, українці проти переговорів та поступок росії у разі зменшення чи припинення допомоги з боку західних держав.

Більшість українців проти переговорів та будь-яких компромісів з росією.

Опитування було проведене фондом “Демократичні ініціативи” та Центром Разумкова з 13 по 21 грудня 2022 року серед 2018 респондентів. Опитування методом face-to-face проводилося лише на тих територіях, що контролюються урядом України та на яких не ведуться бойові дії. Теоретична похибка вибірки не перевищує 2,3%.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено