Івано-Франківськ

Поблизу Львова п’яний водій на викраденому автомобілі на смерть збив пішохода

Автомобіль після наїзду на пішохода зіткнувся з автопоїздом «Сканія», запаркованим на узбіччі.

FB IMG 1672822371747 scaled

3 січня близько 6.40 на автодорозі «Львів-Рава-Руська» у селищі Куликів Львівського району, поліцейські затримали нетверезого водія, який на викраденому автомобілі смертельно травмував пішохода.

Про це повідомляє поліція Львівської області, пише ПІК.

“Як попередньо встановили правоохоронці, 22-річний львів’янин, керуючи автомобілем «Хундай Соната», виїхав на смугу зустрічного руху, далі – на зупинку громадського транспорту, де скоїв наїзд на місцевого мешканця віком 55 років. Після цього легковик зіткнувся з автопоїздом «Сканія», запаркованим на узбіччі. Пішохід, на якого було скоєно наїзд, від отриманих травм помер на місці події”, – йдеться у повідомленні.

FB IMG 1672822373556 scaled

Під час з’ясування обставин дорожньо-транспортної пригоди було встановлено, що водій «Сонати» перебуває у стані алкогольного та наркотичного сп’яніння, а також те, що транспортний засіб він викрав на площі Вічевій у Львові близько п’ятої години ранку.

За фактами слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини відкрили кримінальні провадження.

Максимальне покарання, передбачене санкціями статей – позбавлення волі на строк до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від п’яти до десяти років.

Водій «Сонати» затриманий, невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Автомобіль, яким було скоєно наїзд, поліцейські вилучили на арештмайданчик.

Читайте також: 

Приєднуйтесь до нас у Facebook, Instagram, Youtube та Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено