Івано-Франківськ

На Різдво вперше митрополит Епіфаній звершить Богослужіння в Києво-Печерській лаврі

Початок Божественної літургії  7 січня, о 9 годині ранку. 

На Різдво вперше митрополит Епіфаній звершить Богослужіння в Києво-Печерській лаврі

На Різдво предстоятель ПЦУ митрополит Епіфаній звершить Богослужіння в Успенському соборі Києво-Печерської лаври. Про це інформує пресслужба ПЦУ, пише ПІК.

“Після отримання відповідного дозволу повідомляємо вірних та громадськість, що святкову Божественну літургію з нагоди Різдва Христового предстоятель Православної Церкви України та Священноархімандрит Свято-Успенської Києво-Печерської Лаври Митрополит Київський і всієї України Епіфаній звершить 7 січня 2023 року в Успенському соборі Києво-Печерської Лаври”, – йдеться в повідомленні.

Православна церква України запрошує на молитву українських вірних і просить стежити за додатковими оголошеннями.

До слова, що 31 грудня УПЦ МП провела останню службу у Верхній лаврі. 1 січня УПЦ МП уже не допустили на територію Успенського і Трапезного соборів. У відповідь намісник Лаври митрополит Павло вдався до прокльонів і пригрозив, що “коли настане час”, УПЦ МП запитає про відповідь.

На початку грудня у Києво-Печерській лаврі офіційно зареєстрували монастир ПЦУ. Проте в Мінкульті пояснили, що наразі не йдеться про передавання Києво-Печерської лаври Православній церкві України.

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено