Івано-Франківськ

Китайські літаки знову перетнули зону протиповітряної оборони Тайваню

Два ядерних бомбардувальники пролетіли на південь Тайваню.

kinai repulogep

Китайські військові заявили, що в неділю провели другі за місяць бойові навчання навколо Тайваню. 28 літаків Китаю залетіли в зону протиповітряної оборони Тайваню, передає ПІК з посиланням на УП.

Командування армії Китаю заявило в неділю пізно ввечері, що його сили організували “спільне патрулювання бойової готовності і реальні бойові навчання” в морському і повітряному просторі навколо Тайваню, зосередившись на наземних ударах і морських атаках.

“Згідно із заявою Китаю, метою навчань була перевірка спільних бойових можливостей і “рішуча протидія провокаційним діям зовнішніх і сепаратистських сил, що виступають за незалежність Тайваню”, – пише Reuters.

Міністерство оборони Тайваню заявило в понеділок, що за попередні 24 години воно виявило 57 китайських літаків і чотири військово-морських судна, що діяли навколо острова, в тому числі 28 літаків, які залетіли в зону протиповітряної оборони Тайваню.

Деякі з цих 28 літаків перетнули серединну лінію Тайванської протоки, неофіційний буфер між двома сторонами. У числі літаків були винищувачі, а два ядерних бомбардувальники пролетіли на південь Тайваню.

Читайте також:

Приєднуйтесь до нас  у Facebook,Instagram,Youtube та  Telegram

Читайте нас у тг




Новини партнерів







Коментарі

0

Коментарів ще немає

© 2020 Всі права захищено